Dauwtrappen op Hemelvaartsdag

Vroeger dansten mensen op deze dag in alle vroegte blootsvoets door het gras. Het dauw op het gras zou een zuiverende werking hebben. Tegenwoordig mag je je wandelschoenen aanhouden en kun je volop genieten van de ontwakende natuur.

Van een oude traditie in het Oosten naar een jonge traditie in Driehuizen.

Wij nodigen jullie allen uit voor de wandeling in de vroege ochtenduren. Dit jaar vertrekken we wegens externe omstandigheden om 7.15 uur. Tijdens de wandeling gaan we ook ontbijten. De wandeling gaat over grasland vandaar dat goede wandelschoenen of laarzen  belangrijk zijn.  Kleding die vlekkeloos schoon moet blijven kun je beter thuislaten.       

Bij slecht weer gaat het niet door. Vandaar dat wij graag jullie telefoonnummer ontvangen om een dauwtrap groepsapp aan te maken.  Die app willen we enkel gebruiken om door te geven als het niet doorgaat. Daarna heffen we de app weer op.

Wetenswaardigheden

  • Dauwtrappen donderdag  30 mei
  • Vertrek om 7.15 uur bij de kerk,  geschatte terugkomst zal rond 10.00 uur zijn.
  • Kosten € 5.- per persoon
  • Graag opgeven voor zondag 26 mei bij

Marianne Barendregt of bij Ada Nuesink.

Vergeet je telefoonnummer niet door te geven. (Als je geen WhatsApp hebt zullen wij jou bellen als het niet doorgaat.)