Klussendag 2019

Maar liefst 27 enthousiaste vrijwilligers hebben afgelopen zaterdag op de jaarlijkse klussendag weer veel klussen tot een goed einde gebracht zoals;
De bankjes voor de kerk en in het perkje zijn gelakt, het bushokje is geschilderd, de kerk is van binnen en van buiten schoongemaakt, de voordeuren van de kerk zijn geschilderd, diverse elektra verbeteringen in de kerk zijn aangebracht, geulen boven de drainage van het speelveldje zijn aangevuld met grond, de situatie rond de pomp tbv drainage of volpompen ijsbaan zijn opgeknapt en verbeterd.

Helaas was redding voor de dubbele deuren van de berging achter de kerk niet meer mogelijk. Na bijna 40 jaar zullen we ze moeten laten vervangen. Ze zijn voorlopig wel netjes cosmetisch hersteld zodat we de tijd hebben om dit goed aan te pakken. 
Buiten de klussen om konden we ook nu weer van “ verbinding” spreken. 
De lunch en de borrel na afloop waren zo goed dat iedereen volgend jaar weer wil komen. 
Tot dan….
De Technische Commissie.